Nëse keni një baby shower para dhe dëshironi të surprizoni motrën apo mikeshën tuaj që është në pritje të ëmbël, ne po ju sugjerojmë disa nga gjërat që janë të nevojshme për bebet. Bebet janë delikate dhe duke patur parasysh këtë fakt kemi përgjegjësinë të zgjedhim produkte të sigurta për ta dhe funksionale. Këshilla kryesore nga ne është siguroheni që produktet që blini për bebet të jenë organike dhe MIMI është i vetmi brand organic shqiptar, i certifikuar nga GOTS.

Një ndër gjërat më të nevojshme është seti i veshjes së bebit me 10 pjesë.

Set me kominoshe që i duhet bebes së porsalindur. Seti është i përbër nga: bodi, kominoshe, bluze tësiperme, pantallona, batanije, dorashka, kapuç, çorape (2 pale) dhe gushore. Setin mund e gjeni këtu!

Një jorgan i punuar me dorë, i cili do të mbaj ngrohtë beben gjatë dimrit. Jorgani është 100 % pambuk dhe shumë i butë, e keni në ngjyrë rozë dhe blu.

Të domosdoshme janë dhe çarçafët që patjetër duhet të jenë 100 % pambuk për lëkurën delikate të fëmijëve. Dizajni është me yje vezullese dhe gjendet në disa ngjyra. Seti është i përbërë nga këllëfi i jorganit, këllëfi i jastikut, çarçafi si dhe çanta për ta marrë këtë set me vete në çdo vend që ndodheni.

Për sigurinë e bebes ne rekomandojmë që në krevat të vendoset mbrojtëse në anët e krevatit. Dhe mbrojtëset e krevatit janë ideale për t’ja dhuruar një nëne për beben e saj. Te MIMI vjen si set së bashku me jastik për të ofruar ekstra komfort për beben tuaj.

Nëse dëshironi një dhuratë më të personalizuar, ju mund të merrni kominoshet organike të MIMI, të cilat kanë të qëndisur fjalët “Ti je dhurata më e bukur në jetë”.

Nëse doni të shtoni në dhuratë dhe një lodër, ne do t’ju sugjeronim lepurushin “Bestie” dhe lodrën e drurit që do ta ndihmojnë beben gjatë daljes së dhëmbëve, druri është ekologjik, i sigurt për beben.

 

Këto ishin disa prej sugjerimeve tona, ju mund të bëni zgjedhjen tuaj duke naviguar në faqen e www.mimi.al