Detergjent për rrobat e bebit-MIMI Care- 1000ml

L 1,500

Detergjent per rrobat e bebit

Detergjent per rrobat e bebit

Category:

Vetitë: Largon lehtësisht njollat me formulën e tij të koncentruar dhe teknologjinë e fuqishme enzimatike, depërton në inde dhe eliminon papastërtitë, njollat dhe erën e keqe. Nuk ngurtësohet, fshin rrobat dhe mbron ngjyrat. Eshte efektive edhe në temperatura të ulëta. Shkrihet lehtë në ujë dhe shpëlahet lehtë. Përdoret drejtpërdrejt në njolla të vështira dhe të vazhdueshme, eliminon nevojën për heqës njollash.

Udhëzim për përdorim: Sasia e rekomanduar për ngurtësinë e ujit të mesëm (2.5 milimolar CaCO3/L) dhe 4.5 kg lavanderi: Për lavanderi normale të ndotur përdorni 4 kapakë (35ml), për lavanderi shumë të ndotur përdorni 6 kapakë. Shtoni 2 kapakë të tjerë në sasitë e specifikuara për ujë të fortë. Për njollat e vështira derdhni direkt mbi njollë pak kohë para larjes. Numri i ngarkesave standarde të makinës larëse: 30