Fustani Pink Heart

L 3,200

Clear
SKU: A30849 Category:

PËRSHKRIMI SPECIFIKA
Fustani “Pink Heart” eshte nje copez e koleksionit MIMI 2022.
Dhe perse MIMI? Sepse PRODUKTET E MIMI JANE ME TE MIRAT!

100% produkte organike të çertifikuara nga GOTS
Më të buta dhe më e qëndrueshme se pambuku konvencional
Nuk ka kimikate të ashpra ose ngjyra
Natyrisht hipoalergjik, i butë për lëkurë të ndjeshme
Miqësore ndaj mjedisit
Dizajne të veçanta e të bukura
PA KIMIKATE DHE BOJA TË DËMSHME

Nuk trajtohet me kimikate toksike si formaldehidet ose rezistente ndaj zjarrit
Produkte miqësore ndaj ambientit
ÇERTIFIKUAR NGA GOTS
Nuk kanë pesticide ose insekticide
Ndikojnë pozitivisht në zhvillimin e trurit të foshnjës
NATYRALISHT HIPERALLERGJENIKE

Super e butë për lëkurë të ndjeshme
Fëmijë të lumtura, prindër të lumtur
PRODUKTE AFATGJATA
Pambuku i cilësisë së lartë siguron veshje të qëndrueshme me një jetëgjatësi më të gjatë.

​Këshilla për larjen:

Veshjet jo-organike kanë në përmbajtje pesticide që dëmtojnë trurin e fetusit dhe foshnjës përgjatë zhvillimit të tij. Si rezultat, ju këshillojmë që të lani rrobat organike të veçmas, ose me veshje të tjera organike.
Preferohen të thahen në ambient të hapur
Lajini nën 30 gradë
Hekurosini

Madhësia

56-62, 62-68, 68-74, 74-80