Kostumi Mimi Alivia

L 4,700

Clear

PERSHKRIMI      SPECIFIKA

Kostumi Mimi  Alivia eshte pjese e koleksionit te ri Mimi Kids Dimer 2022 i cili aspiron ti beje femijet te ndjehen rehat dhe te sigurt me rrobat dhe veten e tyre. Koleksioni Dimer 2022 ka mberritur nne MIMI. Zbuloni nje univers qe nderthur elegancen, njohurine dhe stilin e perjetshem. Per aventuriere te lulezuar, per eksploruesit e vegjel te modes, per adhuruesit e ngjyrave dhe veshjeve aq te thjeshta dhe aq te vecanta . Dimer 2022 do te kete plot surpriza.

Mosha

4-5, 5-6, 6-7, 7-8, 8-9, 9-10