Kostumi Mimi Alivia

 46

Clear

Pershkrimi   Specifika

Kostumi Mimi Alivia eshte koleksioni i ri  Mimi Kids Dimer 2021.  Koleksioni Mimi Fustani Mimi AveryKids aspiron t’i beje femijet te ndjehen rehat dhe te sigurt me rrobat dhe veten e tyre. KOleksioni i ri Dimer2021 ka mberritur ne Mimi.  Zbuloni nje univers qe nderthur elegancen, njohurine dhe stilin e perjetshem. Per aventurier te lulezuar , per eksploruesit e vegjel te modes, per adhuruesit e ngjyrave dhe veshjeve aq te thjeshta sa edhe te vecanta. Dimer 2021 ne MIMI KIDS do te kete plote surpriza.

Mosha

2-3, 3-4, 4-5, 5-6, 6-7