Kostumi Mimi Allie

 54

Clear

PERSHKRIMI      SPECIFIKA

Kostumi Mimi Allie  eshte pjese e koleksionit te ri Mimi Kids Dimer 2021 i cili aspiron ti beje femijet te ndjehen rehat dhe te sigurt me rrobat dhe veten e tyre. Koleksioni Dimer 2021 ka mberritur nne MIMI. Zbuloni nje univers qe nderthur elegancen, njohurine dhe stilin e perjetshem. Per aventuriere te lulezuar, per eksploruesit e vegjel te modes, per adhuruesit e ngjyrave dhe veshjeve aq te thjeshta dhe aq te vecanta . Dimer 2021 do te kete plot surpriza.

Mosha

2-3, 3-4, 4-5, 5-6, 6-7