Mimi Amalthea

 187

Clear

Mimi Amalthea- ngjyrë pudër, material organs transparent, saten elastik dhe dantellë franceze me perla.

Pjesa e bustit është punuar me dorë ku mbi detajet e luleve janë vendosur perla.

Pjesa e poshtme e fustanit është mëndafsh transparent.

Lahet me dorë në temperaturë 30 gradë në mënyrë që fustani të mos dëmtohet.

Mosha

1, 2, 3, 4, 5