Mimi Care Laundry Set

L 2,300 L 1,900

Category:

Mimi care Laundry Set perfshin:

1. Zbutës organik për rrobat e foshnjeve: Neutralizon dhe çliron rrobat nga mbetjet e detergjenteve. Ka në përbërje ekstrakte bimësh me nje formulë të veçantë të padëmshme për natyrën dhe njerëzit. Nuk e dëmton pëlhurën e rrobave, duke i rritur kështu jetëgjatësinë veshjeve, lëmon dhe zbut fibrat e rrobave dhe kjo zvogëlon rrudhosjen dhe lehtëson hekurosjen. Parandalon elektrizimin e rrobave. Dozimi ë ofron paketimi e lehtëson përdorimin. Parfumi i qëndrueshëm mbetet në rroba për një kohë të gjatë.

2. Largon lehtësisht njollat me formulën e tij të koncentruar dhe teknologjinë e fuqishme enzimatike, depërton në inde dhe eliminon papastërtitë, njollat dhe erën e keqe. Nuk ngurtësohet, fshin rrobat dhe mbron ngjyrat. Eshte efektive edhe në temperatura të ulëta. Shkrihet lehtë në ujë dhe shpëlahet lehtë. Përdoret drejtpërdrejt në njolla të vështira dhe të vazhdueshme, eliminon nevojën për heqës njollash.