MIMI HALLEY

 161

Clear

MImi Halley-ngjyrë e zezë, material krep saten me tyl të butë të stampuar me yje silver

Ky fustan është dizenjuar në dy pjesë, busti me material krep saten ku janë vendosur komça të shndritshme të

punuara me gurë dhe pjesa e poshtme e fustanit është  tyl i butë me yje të stampuara ngjyrë argjendi.

Lahet në temperaturë 30 gradë në mënyrë që fustani të mos dëmtohet.

 

Mosha

5, 6, 7, 8, 9