Mimi Holly

 122

Clear

Mimi Holly- ngjyrë rozë pudër, me stof, kashmir dhe gëzof natyral të bardhë në mëngë dhe jakë.

Lahet vetëm në pastrim kimik.

Mosha

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10