Mbrapa
Previous product

Mimi Lemon

L 11,700L 14,100
Next product

Mimi Colourful

L 11,700L 14,100

Mimi Little Bunny

L 11,000L 13,200

Clear

“Mimi Little Bunny” eshte nje fustan veror pjesë e koleksionit Mimi Kids I cili aspiron t’i bëjë fëmijët të ndjehen rehat dhe të sigurt me rrobat dhe veten e tyre. Koleksioni Pranverë-Verë 2021 ka mbërritur në • MIMI •. Zbuloni një univers që ndërthur elegancën, njohurinë dhe stilin e përjetshëm.
Për aventurierë të lulëzuar, për eksploruesit e vegjël të modës, për adhuruesit e ngjyrave dhe veshjeve aq të thjeshta sa edhe të veçanta. Vera 2021 në • MIMI KIDS • do të ketë plot surpriza.

Mosha

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10