Mimi Little Rabbit

 55  28

Clear

“Mimi Little Rabbit” eshte nje set i perbere nga 2 pjese: bluze dhe pantallona. Pjesë e koleksionit Mimi Kids aspiron t’i bëjë fëmijët të ndjehen rehat dhe të sigurt me rrobat dhe veten e tyre. Koleksioni Pranverë-Verë 2021 ka mbërritur në • MIMI •. Zbuloni një univers që ndërthur elegancën, njohurinë dhe stilin e përjetshëm.
Për aventurierë të lulëzuar, për eksploruesit e vegjël të modës, për adhuruesit e ngjyrave dhe veshjeve aq të thjeshta sa edhe të veçanta. Vera 2021 në • MIMI KIDS • do të ketë plot surpriza.

Mosha

2-3, 3-4, 4-5, 5-6