Mimi Lovely

L 9,000

Clear
SKU: S21938934271 Kategoritë: ,

“Mimi Lovely” eshte nje set i perbere nga 2 pjese: tutina dhe bodi organik me dantelle. Pjesë e koleksionit Mimi Kids I cili aspiron t’i bëjë fëmijët të ndjehen rehat dhe të sigurt me rrobat dhe veten e tyre. Koleksioni Pranverë-Verë 2021 ka mbërritur në • MIMI •. Zbuloni një univers që ndërthur elegancën, njohurinë dhe stilin e përjetshëm.
Për aventurierë të lulëzuar, për eksploruesit e vegjël të modës, për adhuruesit e ngjyrave dhe veshjeve aq të thjeshta sa edhe të veçanta. Vera 2021 në • MIMI KIDS • do të ketë plot surpriza.

Muaj

0-3, 12-18, 18-24, 3-6, 6-9, 9-12