Mimi Lusitania Vajza

 298 329

Clear
SKU: C1532 Kategoritë: ,

Pjesa e bustit eshte e punuar me kristale dhe temina ngjyre te kuqe dhe gure transparent e gjitha handmade eshte cope franceze.Pjesa e poshtme eshte tyl i punuar me shirita transparent qe formojne nje valezim ne forme te petaleve te trendafilit.

Mosha

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10