mimi lyra

 101

Clear

Mimi Lyra- ngjyrë e argjendtë, me lëkurë sintetike me shkëlqim, detajet e fustanit dhe zinxhiri të vendosura me dorë.

Lahet me dorë në temperaturë 30 gradë në mënyrë që fustani të mos dëmtohet.

Mosha

5, 6, 7, 8, 9