Mbrapa
Previous product

MIMI MERGA

L 18,000L 20,500
Next product

MIMI TALITHA

L 18,100L 20,600

MIMI SITULA

L 16,500L 18,900

Clear
SKU: O1234 Kategoritë: ,

MIMI SITULA

Fustani ne material organze në ngjyrën pana dhe busti i qendisur me kristale
Swarovski

Mosha

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10