Mbrapa
Previous product

MIMI SITULA

L 16,500L 18,900
Next product

MIMI ANIORA

L 23,000L 25,500

MIMI TALITHA

L 18,200L 20,600

Clear
SKU: P1234 Kategoritë: ,

MIMI TALITHA

Fustani ne material organze në ngjyrën pana dhe busti i qendisur me kristale
Swarovski dhe fjongo ne pjesen e mbrapme

Mosha

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10