Mimi Ursa Vajza

L 24,100L 26,500

Clear
SKU: C1244 Kategoritë: ,

Material i gomuar dhe elastik me detaje me kristale guri handmade

Mosha

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10