Mimi Spongy

 105 115

Clear

“Mimi Spongy” eshte nje set i perbere nga 2 pjese: bluze dhe sarafan. Pjesë e koleksionit Mimi Kids aspiron t’i bëjë fëmijët të ndjehen rehat dhe të sigurt me rrobat dhe veten e tyre. Koleksioni Pranverë-Verë 2021 ka mbërritur në • MIMI •. Zbuloni një univers që ndërthur elegancën, njohurinë dhe stilin e përjetshëm.
Për aventurierë të lulëzuar, për eksploruesit e vegjël të modës, për adhuruesit e ngjyrave dhe veshjeve aq të thjeshta sa edhe të veçanta. Vera 2021 në • MIMI KIDS • do të ketë plot surpriza.

Mosha

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14

Ngjyra

Dark Yellow, Light Blue, Pink