komplet 3 pjesesh organik

 36

Clear
SKU: S72488 Kategoritë: ,

Kompleti 3 pjesesh organik eshte nje copez e koleksionit MIMI 2021.

Dhe perse MIMI? Sepse PRODUKTET E MIMI JANE ME TE MIRAT!

 • 100% produkte organike të çertifikuara nga GOTS
 • Më të buta dhe më e qëndrueshme se pambuku konvencional
 • Nuk ka kimikate të ashpra ose ngjyra
 • Natyrisht hipoalergjik, i butë për lëkurë të ndjeshme
 • Miqësore ndaj mjedisit
 • Dizajne të veçanta e të bukura

 

PA KIMIKATE DHE BOJA TË DËMSHME

 • Nuk trajtohet me kimikate toksike si formaldehidet ose rezistente ndaj zjarrit
 • Produkte miqësore ndaj ambientit
 • ÇERTIFIKUAR NGA GOTS
 • Nuk kanë pesticide ose insekticide
 • Ndikojnë pozitivisht në zhvillimin e trurit të foshnjës

 

NATYRALISHT HIPERALLERGJENIKE

 • Super e butë për lëkurë të ndjeshme
 • Fëmijë të lumtura, prindër të lumtur

PRODUKTE AFATGJATA

 • Pambuku i cilësisë së lartë siguron veshje të qëndrueshme me një jetëgjatësi më të gjatë.
 • Produktet janë të njëjta si në foto

​Këshilla për larjen:

 • Veshjet jo-organike kanë në përmbajtje pesticide që dëmtojnë trurin e fetusit dhe foshnjës përgjatë zhvillimit të tij. Si rezultat, ju këshillojmë që të lani rrobat organike të veçmas, ose me veshje të tjera organike.
 • Preferohen të thahen në ambient të hapur
 • Lajini nën 30 gradë
 • Hekurosini
Madhësia

56-62, 62-68, 68-74, 74-80, 80

Ngjyra

Ecru