Thes gjumi organik “Panda”

L 4,800

Clear
SKU: S30105 Kategoritë: , ,

Thesi gjumit organik “Panda” eshte nje copez e koleksionit MIMI 2021.
dhe perse MIMI? Sepse PRODUKTET E MIMI JANE ME TE MIRAT!

❖ 100% produkte organike të çertifikuara nga GOTS
❖ Më të buta dhe më e qëndrueshme se pambuku konvencional
❖ Nuk ka kimikate të ashpra ose ngjyra
❖ Natyrisht hipoalergjik, i butë për lëkurë të ndjeshme
❖ Miqësore ndaj mjedisit
❖ Dizajne të veçanta e të bukura

PA KIMIKATE DHE BOJA TË DËMSHME

 • Nuk trajtohet me kimikate toksike si formaldehidet ose rezistente ndaj zjarrit
 • Produkte miqësore ndaj ambientit
 • ÇERTIFIKUAR NGA GOTS
 • Nuk kanë pesticide ose insekticide
 • Ndikojnë pozitivisht në zhvillimin e trurit të foshnjës

NATYRALISHT HIPERALLERGJENIKE

 • Super e butë për lëkurë të ndjeshme
 • Fëmijë të lumtura, prindër të lumtur
 • PRODUKTE AFATGJATA
 • Pambuku i cilësisë së lartë siguron veshje të qëndrueshme me një jetëgjatësi më të gjatë.

*Produktet janë të njëjta si në foto

​Këshilla për larjen:

 • Veshjet jo-organike kanë në përmbajtje pesticide që dëmtojnë trurin e fetusit dhe foshnjës përgjatë zhvillimit të tij. Si rezultat, ju këshillojmë që të lani rrobat organike të veçmas, ose me veshje të tjera organike.
 • Preferohen të thahen në ambient të hapur
 • Lajni nën 30 gradë
 • Hekurosini
Muaj

0-6, 6-12