Pellush “Amber”

 50

Clear

Pellushi “Amber “eshte koleksioni i ri  Mimi Kids Dimer 2022.  Koleksioni Mimi Kids aspiron t’i beje femijet te ndjehen rehat dhe te sigurt me rrobat dhe veten e tyre. KOleksioni i ri Dimer2022 ka mberritur ne Mimi.  Zbuloni nje univers qe nderthur elegancen, njohurine dhe stilin e perjetshem. Per aventurier te lulezuar , per eksploruesit e vegjel te modes, per adhuruesit e ngjyrave dhe veshjeve aq te thjeshta sa edhe te vecanta. Dimer 2022 ne MIMI KIDS do te kete plote surpriza.

Muaj

12-18, 18-24, 6-9, 9-12