Seti 10 pjese per te porsalindur

L 12,000

Clear
SKU: A31235 Category:

Seti 10 pjese per te porsalindur  eshte nje copez e koleksionit MIMI 2022.
Dhe perse MIMI? Sepse PRODUKTET E MIMI JANE ME TE MIRAT!

 • 100% produkte organike të çertifikuara nga GOTS
 • Më të buta dhe më e qëndrueshme se pambuku konvencional
 • Nuk ka kimikate të ashpra ose ngjyra
 • Natyrisht hipoalergjik, i butë për lëkurë të ndjeshme
 • Miqësore ndaj mjedisit
 • Dizajne të veçanta e të bukura

PA KIMIKATE DHE BOJA TË DËMSHME

 • Nuk trajtohet me kimikate toksike si formaldehidet ose rezistente ndaj zjarrit
  Produkte miqësore ndaj ambientit
 • ÇERTIFIKUAR NGA GOTS
 • Nuk kanë pesticide ose insekticide
 • Ndikojnë pozitivisht në zhvillimin e trurit të foshnjës

NATYRALISHT HIPERALLERGJENIKE

 • Super e butë për lëkurë të ndjeshme
 • Fëmijë të lumtura, prindër të lumtur

PRODUKTE AFATGJATA

 • Pambuku i cilësisë së lartë siguron veshje të qëndrueshme me një jetëgjatësi më të gjatë.
Madhësia

50-56