Zbutës organik për rrobat e bebit- MIMI Care- 500ml

L 852

zbutës për rrobat e foshnjeve

zbutës për rrobat e foshnjeve

Category:

Zbutës organik për rrobat e foshnjeve: Neutralizon dhe çliron rrobat nga mbetjet e detergjenteve. Ka në përbërje ekstrakte bimësh me nje formulë të veçantë të padëmshme për natyrën dhe njerëzit. Nuk e dëmton pëlhurën e rrobave, duke i rritur kështu jetëgjatësinë veshjeve, lëmon dhe zbut fibrat e rrobave dhe kjo zvogëlon rrudhosjen dhe lehtëson hekurosjen. Parandalon elektrizimin e rrobave. Dozimi ë ofron paketimi e lehtëson përdorimin. Parfumi i qëndrueshëm mbetet në rroba për një kohë të gjatë.

ICEA – ITALI (Instituti i Certifikimit Etik dhe Mjedisor): Zbutës Organik për larjen e rrobave të Foshnjave: i nënshtrohet inspektimit nga ICEA për të siguruar pajtueshmërinë me kriteret e bëra nga lëndë të para të qëndrueshme dhe përbërës organikë të certifikuar; nuk përmban organizma të modifikuar gjenetikisht; nuk ekspozohet ndaj rrezatimit jonizues; nuk është testuar në kafshë; ka paketim të riciklueshëm ose të ripërdorshëm.