TRENDET
E REJA

Bli TANI! COUTURE ELEGANCE COUTURE COUTURE FASHION HANDMADE UNIQUE APPAREL ZBULONI

TRENDET
E REJA

Bli TANI! COUTURE ELEGANCE COUTURE COUTURE FASHION HANDMADE UNIQUE APPAREL MIMI ORGANIC

TRENDET
E REJA

Bli TANI! COUTURE ELEGANCE COUTURE COUTURE FASHION HANDMADE UNIQUE APPAREL MIMI COUTURE

TRENDET
E REJA

Bli TANI! COUTURE ELEGANCE COUTURE COUTURE FASHION HANDMADE UNIQUE APPAREL MIMI COUTURE

MIMI ORGANIC

Është brandi kushtuar ekskluzivisht për bebet 0-2 vjec. Ne jemi të përkushtuar maksimalisht për t’ju siguruar veshje organike, ekologjike dhe me 0% kimikate për tu përkujdesur dhe për të mbrojtur lëkurën e të shtrenjtëve tuaj.

MIMI COUTURE

Është koleksioni ekskluziv me fustane casual, gala, pallto dhe peliçe. Çdo gjë është prodhuar enkas dhe në sasi të limituar që princeshat tuaja të ndjehen sa më unike.

Veshje organike per femije

MIMI KIDS

Mimi Kids aspiron t'i bëjë fëmijët të ndihen rehat dhe të sigurt me rrobat dhe veten e tyre. Njihuni me koleksionin e ri Vjeshtë-Dimër 2021.
Zbuloni një univers që ndërthur elegancën, njohurinë dhe stilin e përjetshëm.

MIMI DREAM

“Një ditë do të jesh mjaftueshëm i rritur për të besuar sërish në përralla”
MIMI ka krijuar një nga koleksionet më të dashura dhe frymëzuese, që vajzat tuaja të ndihen si princeshat e përrallave.

MIMI HOME

Dhurojini vetes dhe familjes tuaj një ambient të pastër, të sigurt e të shëndetshem duke përdorur produktet e Mimi Home.