Mimi Alula për Vajza

 213

Clear
SKU: 2200 Kategoritë: ,

Mimi Alula për vajza- ngjyrë gold, i përbërë nga material saten elastik, ku jane vendosur me delikatesë temina ngjyrë ari nëpër të gjithë gjatësinë e tij, detaje lulesh dantelle franceze të qendisura me gur.

Pjesa e poshtme, jaka dhe duart janë material saten organs.

Lahet në temperaturë 30 gradë në mënyrë që fustani të mos dëmtohet.

Mosha

5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14