Mimi Alula për Nënat

L 30,000

Clear

Mimi Alula Mother për nënat- fustan ngjyrë gold, i përbërë nga material saten elastik, ku jane vendosur me delikatesë temina ngjyrë ari nëpër të gjithë gjatësinë e tij, detaje lulesh dantelle franceze të qendisura me gur,

Pjesa e poshtme, jaka dhe duart janë material saten organs.

Lahet në temperaturë 30 gradë në mënyrë që fustani të mos dëmtohet.

Madhësia

L, M, S