Mimi Alpha PËR VAJZA

L 36,400

Clear

Mimi Alpha Girl – tyl i butë, pjesa e sipërme e punuar me dorë me material francez.

Ky fustan është dizenjuar në dy pjesë, ku busti dhe detajet e mëngeve janë të punuara me temina, lule dhe perla të gjitha të vendosura me dorë dhe pjesa e poshtme e fustanit është tyl i derdhur, ku cdo detaj është punuar në mënyrë të veçuar dhe së fundmi janë vendosur të gjitha së bashku.

Duhet të lahet me dorë në temperaturë 30 gradë në mënyrë që fustani të mos dëmtohet.

Mosha

2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12