Mimi Aurora për Vajza

 295

Clear

Mimi Aurora për Vajza – ngjyrë e kuqe festive, tyl i butë, pjesa e sipërme handmade me material francez.

Ky fustan është dizenjuar në dy pjesë, ku busti dhe detajet e mëngeve janë të punuara me lule dhe perla të gjitha me dorë dhe pjesa e poshtme e fustanit është tyl i derdhur, ku cdo detaj është punuar në mënyrë të veçuar dhe së fundmi janë vendosur të gjitha së bashku.

Lahet me dorë në temperaturë 30 gradë në mënyrë që fustani të mos dëmtohet.

Mosha

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12