Mimi little cutie

 110

Clear

“Mimi little cuttie” është një set i përbërë nga 4 pjesë: një trupore organike me dantelle franceze, kominoshet me rripa, getat organike dhe aksesori i kokës. Ajo aspiron t’i bëjë fëmijët të ndihen rehat dhe të sigurt me rrobat e tyre dhe veten e tyre. Koleksioni Pranverë-Verë 2021 ka mbërritur në • MIMI •. Zbuloni një univers që ndërthur elegancën, njohurinë dhe stilin e përjetshëm.
Për aventurierë të lulëzuar, për eksploruesit e vegjël të modës, për adhuruesit e ngjyrave dhe veshjeve aq të thjeshta sa edhe të veçanta. Vera 2021 në • MIMI KIDS • do të jetë plot surpriza.

Muaj

0-3, 12-18, 18-24, 3-6, 6-9, 9-12