komplet tutash organike

 26

Clear
SKU: S15980 Kategoritë: ,

Seti 2 pjesesh i tutave organike eshte nje copez e koleksionit Mimi 2021

E pse Mimi? sepse PRODUKTET E MIMI JANE ME TE MIRAT!

100% produkte organike të çertifikuara nga GOTS
Më të buta dhe më e qëndrueshme se pambuku konvencional
Nuk ka kimikate të ashpra ose ngjyra
Natyrisht hipoalergjik, i butë për lëkurë të ndjeshme
Miqësore ndaj mjedisit
Dizajne të veçanta e të bukura

PA KIMIKATE DHE BOJA TË DËMSHME
Nuk trajtohet me kimikate toksike si formaldehidet ose rezistente ndaj zjarrit
Produkte miqësore ndaj ambientit

ÇERTIFIKUAR NGA GOTS
Nuk kanë pesticide ose insekticide
Ndikojnë pozitivisht në zhvillimin e trurit të foshnjës

NATYRALISHT HIPERALLERGJENIKE
Super e butë për lëkurë të ndjeshme
Fëmijë të lumtura, prindër të lumtur

PRODUKTE AFATGJATA
Pambuku i cilësisë së lartë siguron veshje të qëndrueshme me një jetëgjatësi më të gjatë.

Këshilla për larjen:

  • Veshjet jo-organike kanë në përmbajtje pesticide që dëmtojnë trurin e fetusit dhe foshnjës përgjatë zhvillimit të tij. Si rezultat, ju këshillojmë që të lani rrobat organike të veçmas, ose me veshje të tjera organike.
  • Preferohen të thahen në ambient të hapur
  • Lajini nën 30 gradë
  • Hekurosini
Madhësia

56-62, 62-68, 68-74, 74-80

Ngjyra

Natural