MIMI LIRIKA

 102 121

Clear

Mimi Lirika është një fustan i bërë për shpirtrat aventuresk dhe lozonjarë të të vegjëlve tanë.
Me një sërë kombinimesh dhe ngjyrash kjo veshje është një përshtatje perfekte për të dalë jashtë ose në një event.

Mosha

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10