Mimi thebe

 284

Clear
SKU: 1300 Kategoritë: ,

Mimi Thebe – ngjyrë e kuqe festive, dantellë franceze me gurë dhe tyl i butë

  • Fustan është i dizenjuar në dy pjesë, ku pjesa e bustit është dantellë franceze e punuar me gurë dhe temina.
  • Detajet e lules në bust janë punuar me dorë dhe pupla natyrale të kuqe.
  • Pjesa e poshtme e fustanit është e punuar me tyl të butë, ku cdo detaj është  dizenjuar dhe vendosur në formën e petales së lules.

Lahet me dorë në temperaturë 30 gradë në mënyrë që fustani të mos dëmtohet.

Mosha

2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12