Mimi titania

 280

Clear

Mimi Titania – ngjyrë pudër, dantellë franceze me gurë dhe tyl i butë

Fustan i dizenjuar në dy pjesë, ku pjesa e bustit është dantellë franceze e punuar me gurë dhe temina.

Detajet e lules në bust janë punuar me dorë dhe me pupla origjinale ngjyrë pudër.

Pjesa e poshtme e fustanit është me tyl të butë,  ku cdo detaj është punuar dhe dizenjuar në formën e petales së lules.

Lahet me dorë në temperaturë 30 gradë në mënyrë që fustani të mos dëmtohet.

Mosha

2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14