Mimi Stella

 102

Clear

Mimi Stella- ngjyrë e zezë, me material tyl të butë dhe saten elastik.

Ështe i gjatë deri poshtë gjurit dhe nëpër gjatësinë e tij ka të printuara yje me ngjyrë të argjendtë.

Lahet në temperaturë 30 gradë në mënyrë që fustani të mos dëmtohet.

Mosha

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10