Mimi Rhea

 287

Clear
SKU: 3000 Kategoritë: ,

Mimi Rhea – ngjyrë e zezë, dantellë franceze, tyl i butë, gurë të shndritshëm

Fustani është dizenjuar në dy pjesë, ku pjesa e bustit është tantellë franceze e punuar me gurë të shndritshëm dhe temina.

Pjesa e poshtme e fustanit është punuar me tyl te butë ku cdo detaj është dizenjuar dhe vendosur në formën e petales së lules.

Lahet me dorë në temperaturë 30 gradë në mënyrë që fustani të mos dëmtohet.

Mosha

2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14