Mimi Liilii

 151 171

Clear
SKU: C1391 Kategoritë: ,

Eshte i ndertuar ne pjesen e bustit me temina te punuara me dore mbi tylin transparent si dhe pjesa e poshtme nga tyli transparent me te njejten ngjyre dhe detaje tantelle ne forme fluture te punuara me dore

Mosha

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10