Mimi Juliet

 194

Clear

Mimi Juliet- fustan ngjyrë rozë bebe, saten elastik, tyl i butë, dantellë franceze qendisur me gurë dhe gurë Swarovski.

I përbërë nga dy materiale, saten elastik në pjesën e bustit dhe tyl i derdhur në pjesën e poshtme. Në pjesën e belit të

fustanit janë vendosur detaje dantelle franceze dhe gurë Swarovski të qendisura me dorë.

Lahet me dorë në temperaturë 30 gradë në mënyrë që fustani të mos dëmtohet.

Mosha

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10