Mimi Vela

L 36,400L 40,100

Clear
SKU: c100000 Kategoritë: ,

Fustani “MIMI Vela” është i përbërë nga material mëndafshi ngjyrë salmoni dhe tyli transparent me të njëjtën ngjyrë. Fustani i ëmbël i shkon kaq shumë vajzave të vogla lozonjare.

Mosha

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10