MIMI SOLARIS

L 33,300L 36,500

Clear
SKU: L1234 Kategoritë: ,

MIMI SOLARIS

Fustani është prej saten elastik, dantella franceze, gurë me shkëlqim
 Fustani është i përbërë nga dy pjesë, pjesa e sipërme është prej 
saten elastik me dantellë franceze në të cilën janë qepur gurë. 
Pjesa e poshtme e fustanit ka shumë linja të buta dhe të tejdukshme
 tyli.
Mosha

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Ngjyra

Blue, White