Mbrapa
Previous product

Mimi Capella

L 32,700L 36,400
Next product

Mimi Diadema

L 36,400L 40,100

Mimi Citadelle

L 31,500L 35,100

Clear
SKU: c1000003 Kategoritë: ,

Fustani “MIMI CITADELLE është i përbërë nga tantella franceze me kristale dhe temina të punuara me dorë.

Mosha

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10