Mbrapa
Previous product

Mimi Citadelle

L 31,400L 35,100
Next product

Mimi Ebla

L 36,400L 40,000

Mimi Diadema

L 36,000L 39,700

Clear
SKU: c100004 Kategoritë: ,

Fustani “MIMI Diadema” është i përbërë nga tantella franceze me kristale dhe temina të punuara me dorë.

Mosha

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10