Mimi Larissa

L 22,000

Clear

Mimi Larissa – Pudër, material krep saten.

  • Fustani është qepur me material krep saten me fjongo pambuku të punuara me dorë dhe material pambuku me dizajne të stampuara.

Lahet me dorë në temperaturë 30 gradë në mënyrë që fustani të mos dëmtohet.

Mosha

5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14