Mimi Ariel

L 20,000

Clear
SKU: 2500 Kategoritë: ,

Mimi Ariel-ngjyrë pudër, me tyl të derdhur, kristale Svarofski, pupla origjinale

Ky fustan është dizenjuar për princesha të vogla, me tyl të derdhur me detaje lulesh të punuara me dorë e në to janë

vendosur kristale Svarofski dhe pupla origjinale ngjyrë pudër.

Lahet me dorë në temperaturë 30 gradë në mënyrë që fustani të mos dëmtohet.

Mosha

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7