mimi adara

L 29,500

Clear
SKU: 1200 Kategoritë: ,

Mimi Adara- ngjyrë gri tymi, material saten elastik, dantella franceze, gurë me shkëlqim

Fustani është i përbërë nga dy pjesë, pjesa e sipërme është bërë nga saten elastik me dantella franceze në të cilën janë

qepur gurë.  Detaji i fluturës është krijuar me gurë me shkëlqim.

Pjesa e poshtme e fustanit ka shumë rreshta prej tyli të butë dhe të derdhur.

Lahet me dorë në temperaturë 30 gradë në mënyrë që fustani të mos dëmtohet.

Mosha

2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10