Mimi Polaris

L 23,000

Clear
SKU: 4100 Kategoritë: ,

Mimi Polaris- ngjyrë blu, i përbërë nga material saten elastik ku janë vendosur me delikatesë temina ngjyrë ari nëpër të gjithë gjatesinë e fustanit dhe detaje lulesh dantelle franceze të qendisura me gurë dhe material saten organs të vendosur në pjesën fundore, të duarve dhe të jakës.

Lahet me dorë në temperaturë 30 gradë në mënyrë që fustani të mos dëmtohet.

Mosha

5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14