Mimi Helia PËR VAJZA

L 16,500

Clear

Mimi Helia për Vajza—fustan i përbëre nga material saten ngjyrë qumeshti dhe ngjyrë ari.

Detajet e fjongove janë punuar me dorë me material saten.

Duhet të lahet me dorë në temperaturë 30 gradë për të mos dëmtuar fustanin.

Mosha

5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12