Mimi Helia për Nënat

 170

Clear

Mimi Helia për Nënat—fustan i dizenjuar nga material saten ngjyrë qumeshti dhe ngjyrë ari.

Detajet e fjongove janë punuar me dorë me material saten.

Duhet të lahet me dorë në temperaturë 30 gradë në mënyrë që fustani të mos dëmtohet.

Madhësia

L, M, S