Gjalp kundër strijave-MIMI Care 200ml

L 3,233

Gjalp kunder strijave

Category:

Vetitë: Gjalpi kundër strijave hidraton në thellësi lëkurën duke rritur elasticitetin e saj. Falë përbërsve si dylli i bletës, vaji i trëndafilit, gjalpi i kakaos dhe ai i kokosit, redukton mundësinë e shfaqjes së strijave gjatë muajve të shtatzënisë dhe pas saj. Përdoret në të gjitha pjesët e trupit, duke përfshirë edhe gjoksin. Përbërja tepër delikate mundëson përthithjen e plotë nga lëkura, për më shumë zbutje dhe efikasitet.

Përdorimi: Përdoret 1-2 herë në ditë në lëkurë të thatë dhe të pastër. Duke e aplikuar dhe masazhuar me lëvizje të buta, derisa të përthithet nga lëkura.