Krem për ndërrimin e pelenave-MIMI Care 200ml

L 1,708

MIMI Care- krem për ndërrimin e pelenave

Category:

Vetitë: Krem i butë, mbrojtës dhe i papërshkueshëm nga uji për kujdesin ditor për ndërrimin e pelenave. Përbërja e pasuruar me vaj kamomili dhe vaj kalendule nxit veprimin qetësues dhe antiinflamator, ndërsa panthenoli në përbërje rigjeneron dhe shëron lëkurën e dëmtuar. Elementet përbërëse e bëjnë produktin komod dhe të këndshëm për përdorim të përditshëm.

Përdorimi: Me lëvizje të lehta aplikoni një sasi të vogël në pjesën intime gjatë çdo ndërrimi pelene. Produkti mund të përdoret edhe në zonën e qafës dhe sqetullave të foshnjave.